OM OSS

Om oss

Vi har goda kunskaper om sport och fritid, vi använder själva den utrustning som vi säljer och rekommenderar starkt det som du hittar hos oss. Vi testar alla produkter noga innan vi väljer att sälja en produkt.

Tobias Eriksson Quality som TEQ står för grundades i Mars 2019 och säljer sportutrustning. Grundtanken för TEQ var försäljning av grepplindor av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och det är vad vi har idag. Lansering av av denna webbshop sker i Augusti 2019 och redan då lanseras grepplindor i 6 olika färger, tränings T-shirts i 5 olika färger samt svettarmband i 6 olika färger. Den tjänst vi erbjuder är strängning av badmintonrack. Vi kommer att lansera flera produkter och om ni önskar något speciellt kan ni alltid mejla oss på info@teqsports.se

Företaget är baserat i Stenungsund, vi fokuserar på support och snabb service, därav denna webbshop.

Varför du ska handla hos oss

Vi har snabb service, vi svarar så fort vi kan. Ofta inom några timmar men alltid inom ett dygn.


Vi lägger stort fokus på kvalitet. Innan vi väljer att sälja en produkt, testas först ett stort urval av modeller. Vi säljer inget vi inte själva skulle använda.


Vi hjälper till i alla frågor ni har om våra produkter och tjänster. Vi vill att ni ska vara 100% nöjda innan vi är nöjda med vår support.