OM OSS

Om oss

Sedan starten 2019 har TEQ SPORTS varit platsen för dig som älskar racketsport. Vi har goda kunskaper om sport och fritid, vi använder själva den utrustning som vi säljer och rekommenderar starkt det som du hittar hos oss. Vi testar alla produkter noga innan vi väljer att sälja en produkt. Tobias Eriksson Quality som TEQ står för grundades i mars 2019 med endast vår egna modell av grepplinda “TEQ Sticky overgrip”. En grepplinda i världsklass med konkurrenskraftigt pris. Strax därpå tog vi fram våra tränings t-shirts samt svettarmband. Tack vare vår kärlek till racketsport har TEQ SPORTS vuxit hela tiden och växer fortfarande i antalet produkter till både padel och badminton. Vi är er racketgrossist online men för dem som vill känna och klämma på våra padelprodukter är ni välkomna till vår fysiska butik i Kungälv inne i padelhallen PadelCorten. För er som vill känna och klämma på våra badmintonprodukter finns den möjligheten i Uddevalla, kontakta oss för att boka in en träff för test.

Utöver vår fysiska butik i Kungälv har du som sagt även möjligheten i Uddevalla att testa de olika rack som du är intresserad av innan du avslutar ett köp. Både padel och badmintonrack.
Tillsammans med dina önskemål samt spelstil med vår kunskap tar vi fram ett paket med olika rack som passar just dig. Vi vet hur svårt det är att läsa sig till vilket rack som är rätt och ser därför denna möjlighet att testa sig fram som otroligt viktig för alla kunder.

Utöver alla produkter, erbjuder vi även omsträngning av både badmintonrack och tennisrack i Uddevalla.

Varför du ska handla hos oss

  • Vi har snabb service, vi svarar så fort vi kan. Ofta inom några timmar men alltid inom ett dygn.
  • Vi lägger stort fokus på kvalitet. Innan vi väljer att sälja en produkt, testas först ett stor urval av modeller.
  • Vi hjälper till i alla frågor ni har om våra produkter och tjänster. Vi vill att ni ska vara 100% nöjda innan vi är nöjda med vår support.

Varmt välkomna önskar hela teamet på TEQ SPORTS.